Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Särkikalasta särvintä – opi kokkaamaan herkullista, terveellistä ja ekologista kalaruokaa

9 joulukuun klo 17:00 - 20:00

Supersuosittu särkikalojen kokkausiltapäivä tulee jälleen! Tule opettelemaan, kuinka särkikaloista valmistetaan herkullista ruokaa jouluisissa tunnelmissa. Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) Rantakala-hanke järjestää “Särkikalasta särvintä” -illan tiistaina 9.12. kello 17–20 Nummelanharjun koululla Vihdissä. 

Illan aikana tutustumme erilaisiin särkiresepteihin ja pääsemme maistelemaan kokkauksiamme. Ruuat valmistetaan laktoosittomina. Ohjaajina toimivat LUVYn omat särkikalakokkausmestarit Jussi Vesterinen ja Jorma Valjus. 

Tapahtuma on maksuton, mutta rajoitetun osallistujamäärän vuoksi pyydämme ilmoittautumista tapahtumaan etukäteen viimeistään 8.12.2025 mennessä alla olevalla lomakkeella. 

Suljemme ilmoittautumislomakkeen jo aiemmin, jos kurssi täyttyy. Kokkausiltaan mahtuu mukaan 15 ensimmäistä ilmoittautunutta, ja lisäksi otamme muutamia ilmoittautumisia varasijoille. Peruutusten sattuessa voimme kutsua varasijoilta osallistujia peruuttaneiden tilalle. 

Pidätämme oikeuden muutoksiin. 

Mitä? Särkikalasta särvintä -kokkausilta
Missä? Nummelanharjun koulu, kotitalousluokka, Hiidenvedentie 3, 03100 Nummela
Milloin? Ti 9.12.2025 klo 17–20
Kenelle? Kaikki tervetulleita!
Mitä mukaan? Sopivat vaatteet, särkien säilöntään sopivia astioita, fileointiveitsi ja kalapiikki (jos sellaiset löytyvät) 

Ilmoittautuminen:

 

Lisätietoja:  

Jussi Vesterinen
vesistö- ja kala-asiantuntija
jussi.vesterinen@luvy.fi
050 307 9648 

Tiedot

  • Päivämäärä: 9 joulukuun
  • Aika:
    17:00 - 20:00
  • Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Tapahtumapaikka

  • Nummelanharjun koulu
  • Hiidenvedentie 3
    NUMMELA, 03100
    + Google Map
LUVY
Yleiskatsaus

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai päätelaitteellesi, kun käyt verkkosivustollamme. Jokaisella myöhemmällä vierailukerrallasi ne asetetaan takaisin verkkosivullemme tai toiselle verkkosivulle, joka tunnistaa evästeen.