Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiertotalous, mitä se tarkoittaa – Vesa Heikkonen, Emma Sairanen, Henri Laine 24.11.2022

24.11.2022 klo 10:30 - 11:45

Lohjan seudun ympäristöklusteri järjestää neliosaisen webinaarisarjan, joissa aiheena ovat ympäristö, ilmasto ja kierrätys. Webinaarien ohjelma on suunnattu erityisesti yrityksille, mutta ilmoittautuminen on avoinna kaikille aiheesta kiinnostuneille 

Toinen webinaari torstaina 24.11. syventyy kiertotalouteen ja pohtii kiertotalouden mahdollisuuksia vastata käynnissä oleviin ympäristö- ja resurssikriiseihin. Webinaaria luotsaa Rosk´n Roll Oy Ab:n toimitusjohtaja Vesa Heikkonen, Sitran Emma Sairanen, joka työskentelee Kestävyysratkaisut-teemalla luonnon monimuotoisuuteen ja kiertotalouteen liittyvän kansainvälisen yhteistyön parissa sekä Redono Oy:n toimitusjohtaja Henri Laine, jonka yrityksen ratkaisut hyödyntävät teollisuuden sivuvirtoja ja CO2-päästöjä, joista tuotetaan lopulta puhdasta lähiruokaa.  

Lohjan seudun ympäristöklusteri on alueen yritysten, kuntien ja yhteisöjen perustama yhteistyö- ja oppimisverkosto, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää jäsentensä toimintaa, lisätä jäsentensä henkilöstön osaamista sekä kehittää viestintää ja jäsenten välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta. 

Ympäristöklusterin jäseniä ovat: Helsingin Metallipurkaus OyInkoon kuntaLohjan kaupunkiLuksia, Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY), Nordic Waterproofing OyNordkalk Oy AbNovago Yrityskehitys OyRedono OyRosk’n Roll Oy AbSappi Finland Operations Oy ja Siuntion kunta. 

Ympäristöklusterin jäseniksi voivat liittyä yritykset, kunnat ja yhteisöt/kouluorganisaatiot. Lue lisää ja liity mukaan klusteriin >>

Lue koko tiedote >>

Tiedot

Päivämäärä:
24.11.2022
Aika:
10:30 - 11:45
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Lohjan seudun ympäristöklusteri
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams