Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Konkreettiset ympäristöteot yrityksissä – Otso Sillanaukee 7.12.2022

7.12.2022 klo 15:00 - 16:00

Lohjan seudun ympäristöklusteri järjestää neliosaisen webinaarisarjan, joissa aiheena ovat ympäristö, ilmasto ja kierrätys. Webinaarien ohjelma on suunnattu erityisesti yrityksille, mutta ilmoittautuminen on avoinna kaikille aiheesta kiinnostuneille 

Webinaarissa keskiviikkona 7.12. keskitytään kestävän kehitykseen ja kiertotalouteen asiantuntija Otso Sillanaukeen (Demos Helsinki) johdolla. Sillanaukee työskentelee kirittääkseen systeemistä muutosta mm. edistämällä kestäviä elämäntapoja ruohonjuuritasolla ja tutkimalla miten yksityisen ja julkisen sektorin organisaatiot voisivat muuntautua matkalla kohti oikeudenmukaista, kestävää ja iloista tulevaisuutta. Hänen esityksessä todetaan, että on aika siirtyä vastuullisuusstrategioista vastuullisiin strategioihin.  

Lohjan seudun ympäristöklusteri on alueen yritysten, kuntien ja yhteisöjen perustama yhteistyö- ja oppimisverkosto, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää jäsentensä toimintaa, lisätä jäsentensä henkilöstön osaamista sekä kehittää viestintää ja jäsenten välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta. 

Ympäristöklusterin jäseniä ovat: Helsingin Metallipurkaus OyInkoon kuntaLohjan kaupunkiLuksia, Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY), Nordic Waterproofing OyNordkalk Oy AbNovago Yrityskehitys OyRedono OyRosk’n Roll Oy AbSappi Finland Operations Oy ja Siuntion kunta. 

Ympäristöklusterin jäseniksi voivat liittyä yritykset, kunnat ja yhteisöt/kouluorganisaatiot. Lue lisää ja liity mukaan klusteriin >>

Lue koko tiedote >>

Tiedot

Päivämäärä:
7.12.2022
Aika:
15:00 - 16:00
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Lohjan seudun ympäristöklusteri
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Microsoft Teams