Valitse sivu

Heinäkuinen Stora Lonoks vuonna 2022 kasvillisuuskartoituksien aikaan. (LUVY / Heidi Tanttu) 

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY) kutsuu kaikki Stora Lonoksin lähialueen maanomistajat, asukkaat ja muuten asiasta kiinnostuneet keskustelemaan järven tuoreesta kunnostussuunnitelmasta, linnustosta, virtavesikunnostuksista, sekä mahdollisista muista kunnostustoimista.  

Björknäsin seurojentalolla järjestettävä tapahtuma on maksuton ja sisältää pienen tarjoilun. Ilmoittauduthan etukäteen ja varmistat samalla riittävän tarjoilun. Tilaisuuden esitykset pidetään suomeksi, mutta esitysmateriaalit ovat myös ruotsiksi. 

Mitä: Stora Lonoks -ilta 
Missä: Björknäsin seurojentalo, Niemenkylä, Niemenkyläntie 922, 02570 Siuntio 
Milloin: 30.5.2024 klo 17.15–19.30  
Kenelle: Stora Lonoksin lähialueen maanomistajat, asukkaat ja muuten Stora Lonoksista kiinnostuneet 

Lue lisää ja ilmoittaudu >>

Lisätietoja:

Maj Rasilainen
vesistö- ja kala-asiantuntija
aluekoordinaattori
maj.rasilainen@luvy.fi
045 7884 3283

LUUVIRSU-hanketta rahoittavat alueellisten visioiden Lohikalat Karjaanjokeen 2030 ja Elinvoimainen ja esteetön Siuntionjoki 2030 sekä Hiidenveden kunnostus -hankkeen kautta vesistöalueiden kunnista Lohja, Raasepori, Vihti, Kirkkonummi, Karkkila, Siuntio, Loppi ja Inkoo. Lisäksi Hiidenveden kunnostus -hanketta rahoittavat HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä ja Karjaanjoen vesistön kalatalousalue. Ympäristöministeriö rahoittaa hanketta vesiensuojelun tehostamisohjelmasta 50 % hankkeen toteutuneista kustannuksista vuosina 2022–2024.

Teemme työtä osana Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkostoa!
Verkosto kokoaa yhteen alueen vesistökunnostajat ja jakaa tietoa vesien tilasta sekä siitä, miten jokainen voi itse vaikuttaa lähivesiin.