Valitse sivu

Aurlahden ranta (Lohjan kaupunki)

Länsi-Uudenmaan ympäristöklusteri järjestää Lohjanjärviseminaarin, joka kokoaa yhteen Länsi-uudenmaan yrityksiä ja elinkeinon harjoittajia. Lohjanjärviseminaarissa juhlistetaan Lohjanjärven ympärille kehittynyttä elinkeinotoimintaa, ja tuetaan yritysten verkostoitumista, sekä kannustetaan toimijoita liittymään Länsi-Uudenmaan ympäristöklusteriin.

Lohjanjärviseminaarin teemoja ovat vastuullisuus, elävä ja elinvoimainen Lohjanjärvi ja vesiensuojelu. Seminaari on osa Lohja 700-juhlavuoden ohjelmaa, jonka vuoksi teemoissa korostuu yritysten vastuullistekojen lisäksi Lohjanjärven merkitys elinkeinoihin historiasta nykypäivään ja “järvi kuuluu kaikille” -periaate.

Lohjanjärviseminaarissa kuullaan yrittäjien puheenvuoroja vastuullisuudesta sekä Lohjanjärven vaikutuksesta liiketoimintaan. Puhujina ovat Sappi Kirkniemen tehtaanjohtaja Martti Savelainen, Lohjanjärven yrittäjät Ry:n puheenjohtaja Jani Méling ja Lohja SPA & Resortin johtaja Arja Saarinen.

Lisäksi Lohjan kaupunginjohtaja Pasi Perämäki tulee kertomaan Lohjan järviohjelmasta ja Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) toiminnanjohtaja Jaana Pönni Lohikalojen paluusta. Seminaarissa kuullaan myös Länsi-Uudenmaan ympäristöklusterin toiminnasta ja sukelletaan menneisyyteen, kun historioitsija Torsti Salonen avaa Lohjanjärven merkitystä historiasta nykypäivään. Loppuun on varattu riittävästi aikaa verkostoitumiseen, hyvää ruokaa ja juomaa unohtamatta!

Tilaisuus on suunnattu erityisesti Lohjanjärven lähialueen yrityksille ja elinkeinon harjoittajille.

Mitä: Lohjanjärviseminaari
Missä: Aurlahti Rantacafe, Lohja
Milloin: 16.5.2023 klo 16-19

Lohjanjärviseminaari on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Ilmoittautuminen 8.5. mennessä osoitteessa www.ymparistoklusteri.fi/lohjanjarviseminaari

Paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittauduthan hyvissä ajoin.

Tilaisuutta mukana toteuttamassa: Lohjan Järviyrittäjien jäsen Aurlahti Rantakafe

Lohjan seudun ympäristöklusteri on alueen yritysten, kuntien ja yhteisöjen perustama yhteistyö- ja oppimisverkosto, jonka tavoitteena on ylläpitää ja kehittää jäsentensä toimintaa, lisätä jäsentensä henkilöstön osaamista sekä kehittää viestintää ja jäsenten välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta.

Lisätietoja:

Piritta Ekroth
Klusterin koordinaattori
piritta.ekroth@luvy.fi
045 7884 3210

Länsi-Uudenmaan ympäristöklusterin jäseniä ovat: Helsingin Metallipurkaus Oy, Inkoon Kunta, Lohjan kaupunki, Luksia, Länsi-uudenmaan vesi Ja ympäristö ry (LUVY), Nordic Waterproofing Oy, Nordkalk Oyj Abp, Novago Oy, Redono Oy, Rosk’n Roll Oy Ab, Sappi Finland Operations Oy ja Siuntion kunta.

Ympäristöklusterin jäseniksi voivat liittyä yritykset, kunnat ja yhteisöt/kouluorganisaatiot.

Lue lisää ja liity mukaan klusteriin >>