Valitse sivu

Biosuodatusrakenteen purkuputkia (LUVY / Niina Hätinen)

Tervetuloa kuulemaan, keskustelemaan ja verkostoitumaan hulevesiteeman pariin Vihdin vesistöpäiville lauantaina 4.11.2023 klo 9.15–14.15. Tapahtuma järjestetään Vihdin Kunnantalolla (Asemantie 30, 03100 Nummela).

Päivän aikana saamme kuulla Vihdin Enäjärven ja Hiidenveden ajankohtaiset kuulumiset, kunnan tervehdyksen sekä mielenkiintoisen kattauksen puheenvuoroja hulevesiteemasta. Aiheina on esimerkiksi hulevesien laatu ja merkitys vesiensuojelussa, katsaus Vihdin kunnan hulevesiasioihin sekä ratkaisuehdotuksia mitä hulevesien vaikutuksien vähentämiseksi voidaan tehdä.  

Tilaisuuden järjestävät Vihdin kunta, Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY), ja Siuntionjoen latvajärvien suojeluyhdistys ry (Lasy). Tilaisuus on osa Uudenmaan vesistökunnostusverkoston toimintaa.

Tapahtuma on ilmainen ja sisältää aamukahvit sekä keittolounaan. Ilmoittautuminen etukäteen viimeistään 31.10. Osallistujamäärä max. 50 hlö.

Ohjelma ja ilmoittautuminen >>

Lisätietoja:

Maj Rasilainen
vesistö- ja kala-asiantuntija
aluekoordinaattori
maj.rasilainen@luvy.fi
045 7884 3283

Hiidenveden kunnostus 2023–2025 -hankekauden sopimusrahoittajia ovat alueen kunnat: Vihti, Lohja, Karkkila ja Loppi, sekä HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä, Karjaanjoen vesistön kalatalousalue ja Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY). Ympäristöministeriö on rahoittanut hanketta vesiensuojelun tehostamisohjelmasta 50 % rahoitusosuudella vuosina 2023–2025.

Uudenmaan vesistökunnostusverkostossa ovat mukana LUVYn lisäksi Uudenmaalla toimivat muut vesiensuojeluyhdistykset sekä Uudenmaan ja Hämeen ELY-keskukset. Verkoston toimintaa rahoittaa Uudenmaan ELY-keskus.

Teemme työtä osana Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkostoa!
Verkosto kokoaa yhteen alueen vesistökunnostajat ja jakaa tietoa vesien tilasta sekä siitä, miten jokainen voi itse vaikuttaa lähivesiin.