Valitse sivu

Perälänjärvi (LUVY / Arto Muttilainen)

Veikkolan vesistökunnostus -hankkeessa on tehty määrätietoista kunnostustyötä Veikkolan alueen vesistöjen veden laadun ja ekologisen tilan parantamiseksi Pohjois-Kirkkonummella jo vuodesta 2018 alkaen.

Hanke järjestää kaikille avoimen asukastilaisuuden ke 7.6.2023 klo 17.30 Veikkolan koulun ruokalassa. Tervetuloa kuulemaan ratkaisuista hulevesien ja eroosion aiheuttamien ongelmien hallintaan, hankekuulumiset sekä osakaskunnan terveiset. Aikaa on myös kysymyksille ja keskustelulle. Tilaisuudessa on pientä tarjottavaa.

Hanke toimii pilottina muille kunnostusta vaativille Kirkkonummen järville ja vesistöille. Kyseessä on erittäin laajalla yhteistyöpohjalla toteutettu kokonaisuus. Mukana ovat Kirkkonummen kunnan ympäristönsuojelu ja Kirkkonummen Vesi, Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY), osakaskunta Veikkolan vedet sekä Kirkkonummen Veikkolan vesiensuojeluyhdistys KIRVES ry.

Yleisötilaisuus vesistökunnostuksesta Veikkolan koulun ruokalassa (Kisapolku 7, 02880 Veikkola) ke 7.6. klo 17.30–19.30.

Ohjelma >>

Lisätietoja:

Maj Rasilainen
vesistö- ja kala-asiantuntija
aluekoordinaattori
maj.rasilainen@luvy.fi
045 7884 3283

Veikkolan vesistökunnostus -hanketta rahoittaa vuosina 2023–2024 Kirkkonummen kunta ja Kirkkonummen Vesi. Ympäristöministeriö rahoittaa hanketta vesiensuojelun tehostamisohjelmasta 50 % toteutuneista kustannuksista.

Teemme työtä osana Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkostoa!
Verkosto kokoaa yhteen alueen vesistökunnostajat ja jakaa tietoa vesien tilasta sekä siitä, miten jokainen voi itse vaikuttaa lähivesiin.