Valitse sivu

Lehmijärvi 14.07.2021 (LUVY / Arto Muttilainen)

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY) kutsuu kaikki Lehmijärven vesialueen omistajat ja lähialueen maanomistajat, asukkaat ja muuten Lehmijärven tilasta ja hoidosta kiinnostuneet keskustelemaan Lehmijärven ja Hongistonpuron kunnostussuunnitelmasta ja muista ajankohtaisista teemoista kuten valuma-alueen kunnostuksesta, haja- ja loma-asutuksen jätevesijärjestelmistä, peltotoimenpiteistä ja myöskin kotipuutarhojen vesiystävällisestä hoidosta ja hulevesien viivyttämisestä. Tapahtuma on maksuton ja sisältää pienen tarjoilun. Ilmoittauduthan etukäteen ja varmistat samalla myös riittävän tarjoilun.

Missä: Hongiston koulu, Lehmijärventie 956, 08500 Lohja
Milloin: ke 7.6.2023 klo 17–19:15, kahvitarjoilu 16.30 lähtien
Kenelle: Tilaisuus on suunnattu kaikille Lehmijärven ja Hongistonpuron tilasta ja kunnostuksesta kiinnostuneille (maa- ja vesialueiden omistajille, kyläläisille ja vapaa-ajan asukkaille, maa- ja metsätaloustoimijoille, vapaa-ajankalastajille jne.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >>

Lisätietoja:

Annika Söderholm-Emas
aluekoordinaattori
hankekoordinaattori
annika.soderholm-emas@luvy.fi
044 528 5019

Hiidenveden kunnostus 2023–2025 -hankekauden sopimusrahoittajia ovat alueen kunnat: Vihti, Lohja, Karkkila ja Loppi, sekä HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä, Karjaanjoen vesistön kalatalousalue ja Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY). Ympäristöministeriö on rahoittanut hanketta vesiensuojelun tehostamisohjelmasta 50 % rahoitusosuudella vuosina 2023–2025.

Teemme työtä osana Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkostoa!
Verkosto kokoaa yhteen alueen vesistökunnostajat ja jakaa tietoa vesien tilasta sekä siitä, miten jokainen voi itse vaikuttaa lähivesiin.