Valitse sivu

Yhdistyksen visio ja strategia vuosille 2023–2027 hyväksyttiin.

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) vuoden 2022 syyskokous pidettiin hybridikokouksena keskiviikkona 30.11. Kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen visio ja strategia vuosille 2023–2027 sekä yhdistyksen vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Yhdistyksen liikevaihdoksi vuodelle 2023 on arvioitu noin 3 miljoonaa € ja yhdistyksessä työskentelee noin 27 työntekijää. Noin puolet liikevaihdosta on tilaustutkimusta ja puolet erilaisia kunnostushankkeita.

Yhdistyksen visioksi vahvistettiin “MUKAANSATEMPAAVAA VAIKUTTAVAA VESIENSUOJELUA”

LUVY on Länsi-Uudenmaan ”The Vesiensuojelija”, jonka toiminta pohjautuu ammattitaitoon sekä vaikuttavaan ja innovatiiviseen yhteistyöhön.

Hallitukseen valittiin uusiksi jäseniksi vuosille 2023–2025 seuraavat henkilöt, suluissa varajäsenet:

  • Maria Eriksson, Raaseporin kaupunki (Guy Westerholm, Raaseporin kaupunki)
  • Pasi Perämäki, Lohjan kaupunki (Janne Koivuniemi, Lohjan kaupunki)
  • Martti Palojärvi, Kirkkonummi-Siuntionjoen kalatalousalue (Veera Wiinamäki, Oy Forcit Ab)
  • Veli-Pekka Vuorilehto, Helsingin Seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä (Heli Härkki, Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä)

Lisätietoja:

Jaana Pönni
toiminnanjohtaja
jaana.ponni@luvy.fi
050 575 1738

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY) on riippumaton yhteistyö- ja asiantuntijaorganisaatio Länsi-Uudellamaalla. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on vesiensuojelun ja siihen läheisesti liittyvän yleisen ympäristönsuojelun edistäminen toiminta-alueellaan.

Teemme työtä osana Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkostoa!
Verkosto kokoaa yhteen alueen vesistökunnostajat ja jakaa tietoa vesien tilasta sekä siitä, miten jokainen voi itse vaikuttaa lähivesiin.