Valitse sivu

Arboretum Magnolia Lohjanjärven rannalla, sateisena päivänä (LUVY / Annika Söderholm-Emas)

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) koordinoima Hiidenveden kunnostus -hanke kutsuu kaikki Iso-Myllylammen lähialueen asukkaat ja puutarhanhoidosta kiinnostuneet kuulemaan vesistöystävällisestä puutarhanhoidosta ja hulevesien hallinnasta omassa pihassa. Tilaisuudessa päästään tutustumaan kahteen kauniiseen puutarhaan ja pohditaan, miten omalla pihalla voidaan edistää sade- ja sulamisvesien tehokasta viivytystä, imeytymistä sekä suodatusta. Puutarhakierroksella keskustellaan ja neuvotaan miten käyttämällä tarkoitukseen sopivaa kasvillisuutta ja materiaaleja edistetään lähivesien hoitoa.

Puutarhakierrokset toteutetaan kahdessa ryhmässä: ryhmä 1. lähtee tunnin mittaiselle kierrokselle klo 13 ja ryhmä 2. lähtee klo 14. Kumpaankin ryhmään otetaan mukaan 10 osallistujaa. Säänmukainen vaatetus. Tapahtuma on maksuton ja sisältää pienen tarjoilun. Ilmoittauduthan etukäteen ja varaat paikkasi!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen >>

Lisätietoja:

Annika Söderholm-Emas
aluekoordinaattori
hankekoordinaattori
annika.soderholm-emas@luvy.fi
044 528 5019

Hiidenveden kunnostus 2023–2025 -hankekauden sopimusrahoittajia ovat alueen kunnat: Vihti, Lohja, Karkkila ja Loppi, sekä HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä, Karjaanjoen vesistön kalatalousalue ja Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY). Ympäristöministeriö on rahoittanut hanketta vesiensuojelun tehostamisohjelmasta 50 % rahoitusosuudella vuosina 2023–2025.

Teemme työtä osana Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkostoa!
Verkosto kokoaa yhteen alueen vesistökunnostajat ja jakaa tietoa vesien tilasta sekä siitä, miten jokainen voi itse vaikuttaa lähivesiin.