Valitse sivu

Kuva Raaseporinoelta helmikuussa 2022. (LUVY / Henna Björkqvist)

Raaseporinjoki- ja LUMME-hanke kutsuvat yhteistyössä NSLn kanssa viljelijät mukaan elokuvailtaan Västra Nylands folkhögskolanin auditorioon Karjaalla. Illan aikana esitetään lyhytvideoita (ruotsiksi) teemalla maanviljely ja ympäristö – aikaa varataan myös kysymyksille ja yhteisololle. Emil Hästbacka NSLstä vastaa kysymyksiin illan aikana. Tapahtuma on ruotsinkielinen, maksuton ja sisältää leffaeväät. Ota kaveri mukaan ja tule löytämään yhteisiä ratkaisuja hyvässä seurassa.    

Tervetuloa yhteiseen elokuvailtaan!

Mitä? Elokuva-ilta leffaeväiden ja keskustelun kera (ruotsinkielinen tapahtuma)
Missä? Västra Nylands Folkhögskola, Pumppulahti 3, 10300 Karjaa
Milloin? to 16.3.2023 klo 18–20:00
Kenelle? Maanviljelijöille
Muuta: Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista

Ennakkoilmoittautuminen viimeistään ma 13.3.2023 >>

Lisätietoja:

Sara Vaskio
projektledare, Projektet Raseborgs å
019 289 2270
sara.vaskio@raseborg.fi

Henna Björkqvist
projektkoordinator, Projektet LUMME
045 7884 2810
henna.bjorkqvist@luvy.fi

LUMME-hanke toteuttaa maa- ja metsätalouden kuormituksen hallintatoimenpiteitä, seuraa kunnostustoimien vaikuttavuutta sekä tarjoaa ajankohtaista tietoa vesiensuojelusta ja tukimahdollisuuksista Länsi-Uudenmaan maa- ja metsätalouden toimijoille. 

Hanketta rahoittavat alueellisten vesistövisioiden Lohikalat Karjaanjoelle 2030, Elinvoimainen ja esteetön Siuntionjoki 2030 sekä Rannikkovesivisio 2050 ja Hiidenveden kunnostus -hankkeen kautta Länsi-Uudenmaan kunnista Lohja, Raasepori, Vihti, Kirkkonummi, Karkkila, Siuntio ja Inkoo. Lisäksi Hiidenveden kunnostus -hanketta rahoittavat HSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä ja Karjaanjoen vesistön kalatalousalue. Ympäristöministeriö rahoittaa hanketta vesiensuojelun tehostamisohjelmasta 50 % hankkeen toteutuneista kustannuksista vuosina 2022–2024.

Teemme työtä osana Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkostoa!
Verkosto kokoaa yhteen alueen vesistökunnostajat ja jakaa tietoa vesien tilasta sekä siitä, miten jokainen voi itse vaikuttaa lähivesiin.