Valitse sivu

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan Inkoon vesien tilaan! Kaksikielisenä järjestettävässä tilaisuudessa kuullaan ja keskustellaan kesän ajan auki olleen karttakyselyn tuloksista ja pääset kertomaan toiveesi ja huolesi Inkoon vesiluonto- ja rantakohteiden tilasta ja tarpeista. Yhdessä koottua tietoa hyödynnetään kunnan vesistöjen hoidon toimenpideohjelman laadinnassa.

Ohjelma:

17:30 Kahvit, pientä purtavaa

18:00 Tilaisuuden avaus, toiminnanjohtaja Jaana Pönni, LUVY

18:10 Inkoon kunnan puheenvuoro, ympäristöpäällikkö Elina Röman, Inkoon kunta

18:30 Katsaus Inkoon vesiin, vesistöasiantuntija Katja Pellikka, LUVY

19:00 Kohteet kartalle! – tutustuminen karttakyselyn tuloksiin ja yhteinen ohjattu ja keskusteleva ideatyöpaja

19:45 Tilaisuuden yhteenveto ja loppukeskustelu, hankepäällikkö Maija Venäläinen LUVY

20:00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden tavoitteena on edistää vesistötoimijoiden verkostoitumista. Toimivien verkostojen tarve on kasvava. Vesien tilaan liittyvät ongelmat ja ilmastonmuutoksen tuomat haasteet, kuten sademäärien kasvu, ovat monitahoisia ja vaativat useiden eri asiantuntijoiden asiantuntemusta ja uudenlaista, käytännön toimijoiden, tutkijoiden ja asiantuntijoiden yhteistyötä. Eri osapuolien yhteistyönä tehtävä suunnittelu parantaa vesienhoitohankkeiden toimenpiteiden määrää ja vaikuttavuutta. 

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kunnan asukkaat, mökkiläiset ja retkeilijät – kaikki, joita vesiensuojelu kiinnostaa. Tilaisuuden järjestävät Inkoon kunta, LUVY sekä Verkostoilla tehoa vesienhoitoon -hanke.

Maija Venäläinen
Hankepäällikkö
LUVY
maija.venalainen(at)luvy.fi
0445285019

Elina Röman
ympäristöpäällikkö
Inkoon kunta
elina.roman(at)inga.fi
05047415525

Kenttiä ei löytynyt.