Valitse sivu

LUVYn Arto Muttilainen palkittiin Suomen Vesiensuojelun Keskusliitto ry:n ansioristillä. Kuvassa LUVYn toiminnanjohtaja Jaana Pönni, Arto Muttilainen ja LUVYLabin toimitusjohtaja Saara Tähtinen. (LUVY / Karoliina Järvensivu)

Suomen Vesiensuojelun Keskusliitto ry on myöntänyt Arto Muttilaiselle ansioristin valtakunnallisesti merkittävästä, erityisen ansiokkaasta ja pitkäaikaisesta toiminnasta vesiensuojelun ja vesivarojen hyväksi.

Muttilainen on toiminut Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:ssä vuodesta 1985, eli 38 vuotta ympäristönäytteenottajana ja kenttämestarina. Pitkän uransa aikana Muttilainen on ottanut yli 35 000 vesinäytettä, joista on jalostettu arvokasta vedenlaatutietoa koko Länsi-Uudenmaan alueelta.

Muttilainen on aktiivisesti jakanut omaa tietämystään ja osaamistaan erilaisissa liiton ja muissa koulutusseminaareissa, ollut mukana tuottamassa erilaisia materiaaleja ympäristönäytteenottoon ja hän on myös tuonut oman panoksensa ympäristönäytteenottajien henkilösertifiointijärjestelmään sekä edustanut näytteenoton asiantuntemusta erilaisissa valtakunnallisissa työryhmissä.

Ansioristi myönnettiin Arto Muttilaiselle Suomen Vesiensuojelun Keskusliitto ry:n pitämillä koulutuspäivillä 16.11.2023 Vantaalla. Ansioristi voidaan myöntää kansallisesti tai kansainvälisesti merkittävästä vähintään 12 vuoden erittäin ansiokkaasta toiminnasta vesiensuojelun tai vesivarojen hyväksi.

Arto Muttilainen (4. vasemmalta) ja muita palkittuja Suomen Vesiensuojelun Keskusliitto ry:n koulutuspäivillä Vantaalla 16.11.2023. (LUVY / Jussi Vesterinen)

LUVYn kollegat ja hallitus kiittävät ja onnittelevat Artoa ansiokkaasta työstä!

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY) on riippumaton yhteistyö- ja asiantuntijaorganisaatio Länsi-Uudellamaalla. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on vesiensuojelun ja siihen läheisesti liittyvän yleisen ympäristönsuojelun edistäminen toiminta-alueellaan.

Teemme työtä osana Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkostoa!
Verkosto kokoaa yhteen alueen vesistökunnostajat ja jakaa tietoa vesien tilasta sekä siitä, miten jokainen voi itse vaikuttaa lähivesiin.