Valitse sivu

Ympäristöklusteri järjestää alueen kuntien, yritysten ja yhteisöjen edustajille juhlaseminaarin kiertotalouden ja Cleantechin teemalla ti 19.11.2019.

Lohjan seudun ympäristöklusteri on koonnut alueen yrityksiä ja yhteisöjä saman pöydän ääreen alueelliseen ympäristönsuojeluun liittyvän keskustelun ja moninaisen toiminnan merkeissä jo vuodesta 1999.

Parin vuosikymmenen aikana kiertotalous on sekä käsitteenä että asenneilmapiirinä vakiinnuttanut asemaansa paitsi globaalilla ja valtakunnallisella tasolla myös täällä Länsi-Uudellamaalla paikallisesti. 

Seminaari järjestetään tiistaina 19.11.2019 klo 13–16.30. Tapahtumapaikkana on MERITURVA – Merenkulun turvallisuuskoulutuskeskus, Rajapartiokaari 6, Lohja (keltainen rakennus).  Tilaisuudessa on alustajina alan asiantuntijoita, alueen vaikuttajia ja kiertotaloustoimijoita. Tilaisuus alkaa kahvitarjoilulla klo 12.30. Mukaan mahtuu 60 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Tilaisuuden jälkeen on pientä tarjoilua ja mahdollisuus verkostoitumiseen.

Seminaaritilaisuuden puheenjohtajana toimii klusterin koordinaattori Jaana Pönni Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:stä.

Ilmoittautuminen tilaisuuteen viimeistään keskiviikkona 13.11.2019. Kustannuksista vastaa Lohjan seudun ympäristöklusteri. Tilaisuus on osallistujille maksuton. Osallistujamäärä on rajoitettu, joten ilmoittaudu ajoissa. Tervetuloa mukaan!

Tutustu ohjelmaan

Lisätietoja:
Jaana Pönni
koordinaattori, sihteeri
jaana.ponni(at)luvy.fi
0505751738