Valitse sivu

LUVYn toiminnanjohtaja Jaana Pönnillä on ollut vaiheikas ura ympäristönsuojelun parissa Lohjalla. Taitava neuvottelija ja tehokas organisoija hankki uransa alkuvaiheessa 16 vuoden kokemuksen Lohjan kaupungin ympäristönsuojelussa. Kuluvana vuonna 16 vuotta tulee täyteen myös LUVYssa.

”Kaikki mikä ei tapa, vahvistaa”, sanoo juuri 60 vuotta täyttänyt Pönni Länsi-Uusimaa-lehden tekemässä syntymäpäivähaastattelussa.

Vuosien aikana Pönni on oppinut toimimaan monimutkaisenkin byrokratian parissa. Hän uskoo laaja-alaiseen yhteistyöhön ja rakentaa ahkerasti verkostoja alueellisten toimijoiden välillä. Pian yksi uran huippukohdista on käsillä, kun Karjaanjoen kaikki kalatiet ovat valmistumassa.

Vuosikymmenten ajan lentopalloa pelannut Pönni lopetti pelaamisen vajaa kymmenen vuotta sitten, kun tuli liikaa operoitavia vammoja. Vapaa-ajallaan Pönni harrastaa puutarhassa touhuamista ja hiihtoa/pyöräilyä sekä laulamista ja on julkaissut myös omakustannelevyjä omaksi ilokseen. Perheeseen kuuluu avopuoliso ja ilona on lisäksi 4 aikuista lasta sekä kaksi ihanaa lapsenlasta.