Valitse sivu

Kuva: LUVYn ja LUVYLabin väkeä toimipisteellämme Lohjalla.

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n ja yhdistyksen koordinoimien hankkeiden sivut ovat uudistuneet. Löydät meidät edelleen tutusta osoitteesta www.luvy.fi. Laboratorioyhtiöllemme on avattu omat verkkosivut osoitteessa www.luvylab.fi.

LUVYn uusilla verkkosivuilla esittelemme yhdistyksen monipuoliset tutkimus- ja näytteenottopalvelut liittyen vesistöihin, pohjaveteen, maaperään, eliöstöön ja jätevesiin. Myös kaikki LUVYn yleishyödylliset vesistöhankkeet löytyvät nyt kootusti yhdistyksen sivujen alta. Hankkeiden erilliset sivustot, kuten www.hajavesi.fi ja www.hiidenvesi.fi, sulkeutuvat vuodenvaihteessa.

Uusilta verkkosivuilta löydät myös tiuhaan päivittyvän tapahtumakalenterin sekä uusimmat tiedotteet. Yhdistyksen tuoreimmat julkaisut ja raportit ovat myöskin saatavilla, ja vanhempia julkaisuja täydennetään sivustolle vuoden mittaan siltä osin kun se ovat sähköisesti olemassa.

LUVYLabin uusi sivusto pyrkii palvelemaan asiakkaita entistä selkeämmin näytetyyppikohtaisilla infoilla. Uutena julkaistaan myös usein kysyttyjen kysymysten setti.

Seuraavaksi uuden ilmeen saa www.vesientila.fi-sivusto, jonka uudistusta suunnitellaan parhaillaan. Kerromme siitä lisää myöhemmin!

Lisätietoja:

Jaana Pönni
toiminnanjohtaja
LUVY
jaana.ponni(at)luvy.fi
0505751738