Valitse sivu
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Purokunnostustalkoot Brännmalmsbäckenillä 23.9.2020

23.9.2020 klo 17:00 - 20:00

Tule mukaan talkoisiin Siuntionjoen Brännmalmsbäckenille!

Purokunnostustalkoot Siuntion keskustassa Brännmalmsbäckenillä keskiviikkona 23.9. klo 17–20. Luvassa käytännön vesienhoitotyötä, jossa lihakset vahvistuvat ja mieli virkistyy mukavassa porukassa!

Mitä? Puron kunnostamiseksi uomaan lisätään kiviä puron elävöittämiseksi, taimenien ja muun vesieliöstön iloksi. Mukaan tarvitset kumisaappaat tai kahluuhousut sekä ulkotyöhön soveltuvat vaatteet. Talkoolaisille on tarjolla janojuomaa ja pientä evästä. Omien työhanskojen käyttö on suositeltavaa.
Missä? Tapaamispaikkana Siuntiontie 560 (kyltti kertoo kun olet perillä)
Milloin? Keskiviikkona 23.9. klo 17–20
Kenelle? Tässä on juuri sinulle ainutlaatuinen tilaisuus hyvin konkreettisella tavalla auttaa Siuntionjoen taimenia ja rapuja. Aiempaa kokemusta purokunnostuksesta ei tarvita. Asiantuntijat opastavat työhön paikan päällä. Talkoisiin voit tulla tunniksi tai vaikka koko illaksi, oman aikataulusi mukaan. Ilmoittautumista toivotaan järjestelyjen sujuvoittamiseksi ja tarjoiluihin varautumiseksi!
COVID-19 tilanteesta johtuen vain etukäteen ilmoittautumalla varmistat itsellesi talkoopurtavat. Eväät pakataan henkilökohtaisiin pusseihin ja paikalta löytyy käsidesiä. Talkoot toteutetaan turvavälit huomioiden.

Lue lisää tapahtuman tiedotteesta

Tiedot

Päivämäärä:
23.9.2020
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,

Järjestäjät

Siuntionjoki 2030 -hanke
Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY)

Tapahtumapaikka

Siuntiontie 560
Siuntiontie 560
Siuntio, Suomi
+ Google Map