Valitse sivu

Lohjan seudun ympäristöklusteri toteuttaa ilmaisen ja yrityksille avoimen ympäristölainsäädännön ajankohtaispäivän. Tule kuulemaan tuoretta ja ajankohtaista tietoa hajavesilainsäädännöstä, ympäristölainsäädännöstä ja jätelaista. Alueen yrittäjät ja yksityiset saavat tilaisuuden aikana myös konkreettisia vinkkejä kehittyvän ympäristölainsäädännön toteuttamiseksi.

Lohjan seudun ympäristöklusteri on alueen yritysten, kuntien ja yhteisöjen perustama yhteistyö- ja oppimisverkosto. Sen tavoitteena on ylläpitää ja kehittää jäsentensä toimintaa, lisätä jäsentensä henkilöstön osaamista sekä kehittää viestintää ja jäsenten välistä yhteistyötä ja vuorovaikutusta.

Paikka: Lohja, valtuustosali
Aika: to 9.6. klo 13.00–16.00
Kohderyhmä: Alueen yritykset ja muut toimijat – tilaisuus on avoin ja ilmainen
Toteuttaja: LUVYn koordinoima Lohjan seudun Ympäristöklusteri

Ohjelma:
13.00–13.30 Kahvit
13.30–14.00 Hajavesilainsäädännön kertaus, Virve Ståhl (LUVY)
14.05–14.45 Ympäristölain ja valvonnan ajankohtaiskatsaus, Pyry Lundén (Uudenmaan ELY-keskus)
14.50–15.50 Kohti kiertotaloutta – jätelainsäädännön ja jätepolitiikan muutokset, Sirje Stén (Ympäristöministeriö) 15.50–16.00 Loppukeskustelu

Ilmoittaudu mukaan >>

Lisätietoja:

Piritta Ekroth
Klusterin koordinaattori
piritta.ekroth@luvy.fi
045 7884 3210

Länsi-Uudenmaan ympäristöklusterin jäseniä ovat: Helsingin Metallipurkaus Oy, Inkoon Kunta, Lohjan kaupunki, Luksia, Länsi-uudenmaan vesi Ja ympäristö ry (LUVY), Nordic Waterproofing Oy, Nordkalk Oyj Abp, Novago Oy, Redono Oy, Rosk’n Roll Oy Ab, Sappi Finland Operations Oy ja Siuntion kunta.

Ympäristöklusterin jäseniksi voivat liittyä yritykset, kunnat ja yhteisöt/kouluorganisaatiot.

Lue lisää ja liity mukaan klusteriin >>