Valitse sivu

Kuva: LUVYLab Oy Ab haluaa muistuttaa kaivovesiasiakkaitaan veden laadun tutkimisen tärkeydestä.

LUVYLab Oy Ab on Lohjalla sijaitseva laboratorio, joka on erikoistunut mm. kaivovesien laadun tutkimiseen. Tarjoamme erilaisia kaivoveden tutkimuspaketteja sekä yksityishenkilöille että yrityksille. 

Länsi-Uusimaa lukuisine järvineen (ja laajoine saaristoalueineen) on erittäin suosittua kesämökkialuetta. Omien kaivojensa varassa olevien mökkiläisten lisäksi alueellamme on edelleen paljon myös kunnallistekniikan ulottumattomissa olevia kotitalouksia. Jokapäiväinen juomavesi on tärkein elintarvikkeemme, ja siksi kaikkien soisi olevan kiinnostuneita sen laadusta ja turvallisuudesta. Kaivovesitutkimus kannattaa teettää säännöllisin väliajoin mielellään akkreditoidussa ja viranomaishyväksytyssä laboratoriossa.

LUVYLab on juuri julkaissut useiden sivujen kokonaisuuden kaivovesiasiakkaitaan palvelemaan. Sivuilta löytyvät helposti tarjolla olevien tutkimuspakettien sisällöt ja hinnat sekä toimintaohjeet niin tutkimuksen käynnistämiseen kuin näytteenottoonkin. Olemme tuoneet tarjolle myös hyvän kokoelman kysymyksiä ja vastauksia sekä linkkejä puolueettomille lisätiedon lähteille. Ja muistathan, että asiakaspalvelumme on käytettävissäsi puhelimitse numerossa 019 323 895 sekä sähköpostitse osoitteessa laboratorio@luvylab.fi.

Tervetuloa tutustumaan sivuihin!

www.luvylab.fi
www.luvylab.fi/kaivovesitutkimus

Lisätietoja:
Satu Henriksson
Laboratoriopäällikkö
LUVYLab
satu.henriksson@luvylab.fi
044 528 5011

LUVYLab Asiakaspalvelu
laboratorio@luvylab.fi
019 323 895