Valitse sivu

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan Lohjan vesien tilaan! Tilaisuudessa kuullaan ja keskustellaan kesän ajan auki olleen karttakyselyn tuloksista ja pääset kertomaan toiveesi ja huolesi Lohjan kaupungin vesiluonto- ja rantakohteiden tilasta ja tarpeista. Yhdessä koottua tietoa hyödynnetään Lohjan vesistöjen hoidon toimenpideohjelman laadinnassa.

Ohjelma:

17:30 Kahvit, pientä purtavaa

18:00 Tilaisuuden avaus, toiminnanjohtaja Jaana Pönni, LUVY

18:10 Lohjan kaupungin puheenvuoro, vt. ympäristöpäällikkö Auli Kokkonen, Lohjan kaupunki

18:30 Katsaus Lohjan vesiin, vesistöasiantuntija Katja Pellikka, LUVY

19:00 Kohteet kartalle! – tutustuminen karttakyselyn tuloksiin ja yhteinen ohjattu ja keskusteleva ideatyöpaja

19:45 Tilaisuuden yhteenveto ja loppukeskustelu, hankepäällikkö Maija Venäläinen, LUVY

20:00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden tavoitteena on edistää vesistötoimijoiden verkostoitumista. Toimivien verkostojen tarve on kasvava. Vesien tilaan liittyvät ongelmat ja ilmastonmuutoksen tuomat haasteet, kuten sademäärien kasvu, ovat monitahoisia ja vaativat useiden eri asiantuntijoiden asiantuntemusta ja uudenlaista, käytännön toimijoiden, tutkijoiden ja asiantuntijoiden yhteistyötä. Eri osapuolien yhteistyönä tehtävä suunnittelu parantaa vesienhoitohankkeiden toimenpiteiden määrää ja vaikuttavuutta.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kunnan vakinaiset asukkaat, mökkiläiset ja retkeilijät – kaikki, joita vesiensuojelu kiinnostaa. Tilaisuuden järjestävät Lohjan kaupunki, LUVY sekä Verkostoilla tehoa vesienhoitoon -hanke.

Lisätietoja:

Maija Venäläinen
hankepäällikkö, Verkostoilla tehoa vesien hoitoon -hanke
LUVY
maija.venalainen(at)luvy.fi
0445285019