Valitse sivu

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n (LUVY) vuoden 2023 syyskokous pidettiin hybridikokouksena torstaina 23.11. Lohjan kaupungintalolla. Kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen vuoden 2024 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Yhdistyksen liikevaihdoksi vuodelle 2024 on arvioitu noin 3 miljoonaa € ja yhdistyksessä työskentelee vuoden alkaessa noin 24 työntekijää. Noin puolet liikevaihdosta on tilaustutkimusta ja puolet erilaisia kunnostushankkeita. Yhdistys omistaa lisäksi laboratoriotoimintaa harjoittavan LUVYLab Oy Ab:n, jonka toiminta jatkuu vuonna 2024 myös entisellä laajuudella.

Hallitukseen valittiin uusiksi jäseniksi vuosille 2024–2026 seuraavat henkilöt:

  • Risto Mansikkamäki, Vaskijärveläiset ry (Jukka Lehtonen, MTK-Uusimaa)
  • Anu Hynninen, Kirkkonummen kunta (Maria Lehtinen, Kirkkonummen kunta)
  • Katri Wermundsen, Vihdin kunta (Seppo Lehikoinen, Vihdin kunta)
  • Kirsi Tuominen, Sappi Finland Operations Oy (Arto Uimi, Sappi Finland Operations Oy)

Lisäksi hallituksesta eronneen varajäsenen Veera Wiinamäen (Oy Forcit Ab) tilalle valittiin Björn Granqvist (Oy Forcit Ab) loppukaudeksi 2024–2025.

Lisätietoja:

Jaana Pönni
toiminnanjohtaja
jaana.ponni@luvy.fi
050 575 1738

Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry (LUVY) on riippumaton yhteistyö- ja asiantuntijaorganisaatio Länsi-Uudellamaalla. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on vesiensuojelun ja siihen läheisesti liittyvän yleisen ympäristönsuojelun edistäminen toiminta-alueellaan.

Teemme työtä osana Länsi-Uudenmaan vesistökunnostusverkostoa!
Verkosto kokoaa yhteen alueen vesistökunnostajat ja jakaa tietoa vesien tilasta sekä siitä, miten jokainen voi itse vaikuttaa lähivesiin.