Valitse sivu

Suomen Vesiensuojeluyhdistysten Liitto ry edustaa alueellisia vesiensuojeluyhdistyksiä yhteisissä asioissa suhteessa valtiovaltaan ja muihin julkisiin yhteisöihin. Alueellisen vesiensuojeluyhdistystoiminnan tavoitteena on saada kunnat, kaupungit, kansalaisjärjestöt ja toiminnanharjoittajat toimimaan yhteisen tavoitteen eteen, puhtaiden suomalaisten vesien puolesta. Alueellisten vesiensuojeluyhdistysten toiminta ja sen tulokset ovat olleet 1960-luvulta alkaen menestystarina, joka on parantanut konkreettisesti vesien tilaa Suomessa.

Toiminnanjohtajan tehtävänä on Liiton toiminnan johtaminen ja kehittäminen sekä asiantuntijatehtävät.

Odotamme sinulta:

  • ylempää korkeakoulututkintoa
  • vahvaa osaamista ja kokemusta vesiensuojelusta
  • yhteistyökykyä sekä taitoa ja halua tehdä vaikuttamistyötä
  • esiintymisvalmiutta ja hyvää kirjallista ulosantia
  • strategiatyön osaamista ja johtamiskokemusta
  • viestinnän osaamista

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävän hoitamiseen varattu työaika on 2–4 kk vuodessa sovittavista tehtäväjärjestelyistä riippuen. Liitolla ei ole kiinteää toimipistettä, mutta työtila on järjestettävissä alueellisten vesiensuojeluyhdistysten tiloista.

Vapaamuotoiset hakemukset CV:n kera toimitetaan hallituksen varapuheenjohtajalle osoitteeseen jukka.koski-vahala@vesiensuojelu.fi 13.9.2021 klo 16.00 mennessä. Hakemuksessa pyydetään ilmoittamaan palkkatoive.

Lisätietoja antavat toiminnanjohtaja Risto Saarinen p. 045 7872 2003 ja hallituksen puheenjohtaja Jari-Pekka  Pääkkönen p. 050 556 4283. Tietoa liiton toiminnasta: www.vesiensuojelu.fi.