Valitse sivu

Kuva: Hankejohtamistiimimme ohjaksissa hankkeita ideoidaan ja toteutetaan.

Tutustu LUVYn hankejohtamistiimiin, jonka kokoonpanossa vaikuttavat toiminnanjohtajamme Jaana Pönni sekä asiantuntijamme Juha-Pekka Vähä, Jussi Vesterinen, Anu Suonpää-Espinola, Katja Pellikka ja Virve Ståhl. Yhdistykseemme on vuosien kokemuksella syntynyt vankka hanketoimintakulttuuri ja paljon siihen liittyvää osaamista. Hankeportfoliomme on mittava. Meillä on tyypillisesti samanaikaisesti käynnissä kymmenkunta hankekokonaisuutta, joiden sateenvarjon alla on usein vielä erillisiä pienempiä projekteja. Olemme myös laatineet isompia visiokokonaisuuksia alueen merkittävimmistä kunnostusta vaativista kohteista. Näitä kokonaisuuksia ovat Lohikalat Karjaanjokeen ‑vesistövisio sekä Elinvoimainen ja esteetön Siuntionjoki -vesistövisio. Tutustu visioihin sivuillamme. Visiot sisältävät myös alueen kuntien kanssa tehdyt 6-vuotiset rahoitussopimukset.

Osa hankeosaamisestamme koostuu tietenkin siitä perinteisestä välttämättömästä projektiosaamisesta eli kyvystä suunnitella, resursoida, aikatauluttaa, toteuttaa, mitata, viestiä ja raportoida. Hanketoimijana ja -kumppanina menestyminen vaatii kuitenkin myös kosolti ideoita, uskallusta, uskoa ja taitoa sekä tietenkin hyviä verkostoja ja vuorovaikutusta. Näitä taitoja vaalimme ja kehitämme edelleen. Kumppaneiden ja rahoittajiemme luottamus on meille todella arvokas asia. Vesien kunnostamisessa tavoitteena on saada vedet hyvään tilaan. Kunnostustoiminta tarjoaa työtä myös alan asiantuntijoille sekä yhteistyökumppaneille. Pääosin ulkopuolisella rahoituksella toteutettavien hankkeidemme parissa työskentelee mainittava määrä vakituisia ja määräaikaisia asiantuntijoita. Arvostamme pitkäaikaisia osaavia työntekijöitämme, ja osaamisen on tärkeä pysyä alueellamme. Hankkeet ostavat myös erittäin merkittävän määrän asiantuntijapalvelua muilta lähialueiden toimijoilta.

Hankkeiden käynnistymisen taustalla on aina todellisesta tarpeesta kumpuava idea – oma tai kumppaneilta tuleva. Yhdistyksemme on ennen muuta paikallinen länsi-uusimaalainen toimija, joka ideoi hankkeitaan strategisten tavoitteidensa ja arvojensa mukaisesti. Jos idea palvelee yhdistyksen olemassaolon tarkoitusta eli edesauttaa meitä saamaan alueemme vesiä hyvään tilaan, se ansaitsee tulla vakavasti harkituksi. Idean jalostaminen hankesisällöksi sekä rahoituksen hakeminen edellyttävät määrätietoista työtä ja osaamista. Mikäli rahoituksen hankinta onnistuu, on hankejohtamistiimimme vastuulla hankkeen toteutuksen resursointi ja johtaminen siten, että tavoitteet saavutetaan. Resursointi pitää sisällään paitsi projektiryhmän ja budjetin myös koko laajan hankeorganisaation ohjausryhmineen, rahoittajineen ja muine sidosryhmineen. Toimimme niin paikallisissa, valtakunnallisissa kuin kansainvälisissäkin hankkeissa.

Olemme kuluneiden kuukausien aikana esitelleet kaikki kahdeksan työskentelytiimiämme julkaisten samalla asiantuntijoidemme osaamiskiteytyksiä nettisivuillamme. Hankejohtamistiimin esittely päättää tämän juttusarjan. Voit tutustua parhaillaan käynnissä oleviin ja jo päättyneisiinkin hankkeisiimme sivuillamme.

Hankejohtamistiimiläisemme ovat intohimoisesti työhönsä suhtautuvia idealinkoja ja asiantuntijoita, jotka kehittävät ja päivittävät osaamistaan tieteellisen tutkimuksen, alan tapahtumien ja koulutusten kautta. Tutustu tiimiläisten toimenkuviin ja osaamiseen alla olevista linkeistä. Henkilöiden esittelyt löytyvät nettisivuillamme myös Yhteystietojen alta.

Lue lisää Jaana Pönnistä
Lue lisää Juha-Pekka Vähästä
Lue lisää Jussi Vesterisestä
Lue lisää Anu Suonpää-Espinolasta
Lue lisää Katja Pellikasta
Lue lisää Virve Ståhlista